Agrarisch

De agrariër kunnen wij goed van dienst zijn met het leveren van bronwatersystemen en drinkwatersystemen. Daarnaast zijn er vele manieren om gas, water en stroom te besparen in de veeteelt.

Warm- en heetwatersystemen:
Met de producten van Reheat/agriheat kunnen we op een energiezuinige manier voldoende warm en heet water leveren zonder zorgen. Op een energiezuinige manier warm water winnen (door warmte uit koeling of zonnewarmte) en dat op een slimme manier naverwarmen blijkt een goede combinatie te zijn! De inmiddels geplaatste systemen doen hun werk prima met enthousiaste gebruikers tot gevolg. Neem eens een kijkje op www.reheat.nl of bel met Arie den Besten: 06 28 87 11 29.

Drinkwatersysteem:
We gebruiken steeds meer producten van Suevia, een voor de veeteelt bekende naam. Drinkbakken in alle soorten en maten, wij kunnen ze leveren en monteren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.suevia.nl

Duurzaam in veeteelt:
Er zijn veel manieren om op het gebied van water- stroom- en gasverbruik te besparen, wij denken graag met u mee om uw bestaande installatie te optimaliseren.

Meer info?

Bel (0184) 63 33 75 of mail naar info@denbesteninstallatie.nl.
 

Terug naar het overzicht